Nieuws

Azc-bewoner Echt 16 jaar cel in voor doden buuttereedner

Share

De rechtbank in Den Bosch heeft dinsdag zestien jaar cel opgelegd aan de 27-jarige Carli A. voor het doden van buuttereedner Frank Schrijen (56) uit Boxmeer. Carli A. komt uit Trinidad en Tobago en woonde tijdens het dodelijk incident in het azc in Echt.

De straf is conform de eis van het Openbaar Ministerie, schrijft 1Limburg.

Seksdate
De ook in Limburg bekende carnavalsartiest werd gedood nadat de twee 26 februari vorig jaar een seksdate hadden. A. had die afspraak gemaakt met de bedoeling Schrijen te beroven van zijn geld. Toen dat niet vanzelf ging, sloeg hij met een stuk hout en bond hij Schrijen vast. Nadat die zich loswurmde en een mes pakte, ontstond een tweede worsteling. Daarbij pakte A. het mes van Schrijen af en stak hij hem ‘met kracht’ dood, aldus de rechtbank.

Next Up

E-mail:

STUDIO:

Secretariaat:

kanaal info: