SOL2 NIEUWS

PlatsSpektakel bij Sol2

Share

PlatsSpektakel 2021

Zaterdag 13 februari vindt alweer het 19e PlatsSpektakel plaats. Dit jaar helaas niet als groot openlucht evenement op de mooie Plats, maar als een live TV-uitzending op SOL2.

Vanaf 15:00 uur zal er een uitzending plaatsvinden van maar liefst 3 uur. De presentatie is in handen van Paul Niessen en René de Serière. Zij zullen diverse gasten ontvangen, maar er is vooral veel muziek uit de gehele gemeente Echt-Susteren. Uiteraard komen Spik en Span langs, maar nog veel meer gezellige onvervalste Vasteloaves-muziek uit het “Smalste Stukje Nederland”.

Gedurende de uitzending kan men via de facebook-pagina van het PlatsSpektakel volop reageren en ook kan men foto’s en filmpjes (of een link hiernaar) sturen naar het email adres platsspektakel@gmail.com.

Tijdens de uitzending zal hieraan ook aandacht worden gegeven, zodat we toch samen Vastelaovend vieren. Dus haal je mooiste Vasteloaves-kostuum uit de kast, zet de stoelen aan de kant en zing en dans mee tijdens dit Echte( r ) Vastelaoves-evenement.

Zijn er nog sterretjes overgebleven van oud-op-nieuw houdt die dan bij de hand, want uiteraard wordt er op de bekende wijze afgesloten als aan het einde “Ein Jaor” klinkt.

Next Up

E-mail:

STUDIO:

Secretariaat:

kanaal info: