Radio Regionaal Nieuws Sol2-OR6 nieuws

SOL2 sleept wereldtopper DJ IVON binnen

Delen
In korte tijd is de talentvolle DJ/producer DJ IVON opgeklommen in radioland. Door de verschillende mixtechnieken en haar uitmuntende muziekkeuze krijgen haar sets een onmiskenbare eigenheid. Haar radioshows zijn daarom zonder uitzondering adembenemend en DJ IVON wisselt moeiteloos stijlen als tech house, disco house en soulfoul house met elkaar af. Zo vindt ze moeiteloos de juiste vibe voor het luisterend publiek. DJ IVON treedt ook graag live op om zo de interactie met haar publiek te vergroten en treed vooral in clubs in Amsterdam op.
 DJ IVON heeft haar garage omgebouwd tot studio en met de beste DJ-set tot haar beschikking worden soms om 08.00 uur in de ochtend al de eerste shows van de week geproduceerd. Luister en beleef DJ IVON hier op SOL2RADIO en check haar facebook (https://www.facebook.com/DJIVON1/) en vooral haar soundcloud account (https://soundcloud.com/dj_ivon) om meer van deze talentvolle DJ te horen. 
Tags:

E-mail:

STUDIO:

Secretariaat:

kanaal info: